Билтен за јануари 2016 г.

Во најновиот билтен за јануари 2016 г. на Транспарентност Македонија ќе може да прочитате за следното:

ПОЛИТИЧКА КОРУПЦИЈА

ИСТОРИСКИ НАЈВИСОКО НИВО НА ЈАВЕН ДОЛГ

НОВИ ДОЛГОВИ НА ФОНДОТ ЗА ПЕНЗИСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА (ПИОМ)

ПАРТИЗАЦИЈА НА ЗАКОНСКИ ДЕФИНИРАНИТЕ НЕЗАВИСНИ КОМИСИИ

МИЛИОНСКИ СУМИ НАРОДНИ ПАРИ НА СМЕТКА НА "СЕКЈУРИТИ ГРУП СЕРВИСИС" (СГС)

 

Билтен за јануари 2016 г.